Software ontwikkelen

Home » Software ontwikkelen
Software ontwikkelen
Software ontwikkelen doen wij in de breedste zin van het woord. Wij ontwikkelen software op maat, websites, webapplicaties of apps voor de mobiele telefoon. Als gecertificeerde .NET ontwikkelaars ontwikkelen wij onze software met Microsoft .Net technologie. Wij zijn gespecialiseerd in de talen VB.Net, C# (C Sharp) en ASP.NET. Daarnaast gebruiken wij SQL Server als database voor database driven software.

Agile/ scrum
Wij ontwikkelen software volgens de Agile/ scrum methode. Deze methode houdt in dat er kleine stukjes van een groter geheel worden ontwikkeld en worden opgeleverd. Deze stukjes kunnen vervolgens getest worden en waar nodig bijgestuurd worden. Samen met de klant wordt er op deze manier aan een goed eindresultaat gewerkt. Achteraf geen verrassingen en is de voortgang goed te monitoren.

Agile

Software ontwikkeling Westland
Onze standplaats is Honselersdijk en Naaldwijk. Wij richten ons met software ontwikkeling op locatie vooral op Zuid-Holland en bij voorkeur binnen het Westland. Aangezien de meeste software niet op locatie ontwikkeld hoeft te worden, ontwikkelen wij ook software voor klanten die buiten het Westland gevestigd zijn. Met de Agile/ Scrum methode zijn projecten goed te begeleiden en gaan er niet veel uren verloren aan besprekingen en worden deze volledig benut voor de software ontwikkeling van het project.