Over ons

Home » Over ons
eMarkEd
In 2008 zijn Edwin Vis en Marco Duindam gestart met eMarkEd. eMarkEd ontwikkelt applicaties voor het web, mobiel en desktop op basis van de laatste Microsoft technologieën. De combinatie van MS SQL server, SOLR en .NET zorgt voor krachtige snelle geautomatiseerde oplossingen. eMarkEd beschikt ook over de kennis van Microsoft Servers, hierdoor kunnen wij aan klanten kant en klare totaal oplossingen aanbieden. Vanaf 2016 is Edwin gestopt en heeft Marco alle activiteiten voortgezet onder de naam Madunet.
Specialisaties
Microsoft SQL Server 95%
Microsoft .NET 90%
Grafisch design 70%
HTML 5 80%
JQuery 75%
Waarom eMarkEd?
Specialisten met een passie
Wij zijn twee specialisten met een passie voor automatisering en rekenen betaalbare tarieven voor onze expertise. Met onze economische achtergrond en jarenlange ervaring op verschillende ICT gebieden kunnen wij meedenken met uw totale automatiserings aanpak. Tarieven starten al vanaf € 65
Software ontwikkeling
Wij zijn gespecialiseerd in C# (C Sharp) en VB (Visual Basic) en bouwen volgens de SCRUM methode desktop, web en mobiele applicaties. Wij denken met u mee van concept tot realisering van het project.
Internet marketing
Als eerste pioniers van affiliate marketing weten wij precies waar u rekening mee moet houden bij de inzet van dit marketing kanaal voor uw website. Profiteer daarnaast van onze Search Engine Advertising (SEA) ervaring om zo efficiënt mogelijk een conversieverhoging te realiseren.
Data beheer
Veilig, snel en betrouwbaar zijn de woorden als het gaat om opslag van gegevens. Om die reden werken wij ook met SQL Server, de robuuste database oplossing van Microsoft. Ook voor het snel doorzoeken van grote hoeveelheden data maken wij gebruik bewezen technologiën.
Content beheer
Beheer uw website met een CMS op maat of ga in een paar uur online met een website op basis van WordPress. Met Umbraco combineren we out of the box met maatwerk. Elke website wordt samen met u gebouwd totdat het gewenste eindresultaat is bereikt.
Server beheer
Maak gebruik van onze uitgebreide ervaring met Windows Server hosting. Al vanaf windows NT 4 tot de huidige server generatie hosten wij websites en webapplicaties op het Windows platform. Ook doen wij systeem- en netwerkbeheer of het nu gaat om dedicated servers of cloud oplossingen, wij zijn u graag van dienst.
Wij zijn
Marco Duindam
Developer
In 1986 kwam ik voor het eerst in aanraking met een Personal Computer (PC), tot op heden heeft de computer technologie mij altijd weten te boeien. Ooit begonnen als assistent accountant en bedrijfseconomisch medewerker ben ik eind jaren’90 gestart als Microsoft Systems Engineer bij een ICT organisatie. Een aantal jaren heb ik als verantwoordelijke voor het systeem- & netwerkbeheer gefunctioneerd voor vele bedrijven. Met de introductie van het .Net Framework in 2002 ben ik verder gegaan als Microsoft Developer. Nadat ik in aanraking kwam met affiliate marketing ben ik een aantal jaar later in 2007 als zelfstandige verder gegaan. Op dit moment hou ik me vooral bezig met het bouwen van responsive .Net applicaties voor het web & mobiel en het ontwikkelen van geautomatiseerde oplossingen van bedrijfsprocessen.
Meet me here:
Onze klanten
Interessant
Radio Foxtrot Radio Foxtrot