Website ontwikkelen Westland

Home » Software ontwikkelen » Website ontwikkelen Westland
Website ontwikkelen
Nieuwe websites ontwikkelen wij op basis van een responsive HTML5 bootstrap template. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan het apparaat waarop de website wordt opgevraagd. Deze site is een goed voorbeeld van een responsive site.

Maatwerk CMS
Heeft u een geweldig idee? Wij bouwen graag een systeem op maat waarmee u uw klant/ bezoekers optimaal kunt bedienen. Een maatwerk CMS heeft als voordeel dat u geen concessies hoeft te doen op de functionaliteit en dat het gehele systeem naar uw hand gezet kan worden.
contentbeheer

Umbraco
umbracoUmbraco is een open source CMS ontwikkelt met .NET. Umbraco is eigenlijk meer een framework waarbinnen gebruikers en rollen zijn gedefinieerd. Verder kan de gehele website vanuit dit framework worden opgezet, zonder gebonden te zijn aan templates. De meeste CMS software maakt gebruik van templates, waardoor de werking al van te voren vast staat en weinig ruimte geeft tot aanpassing.

Wordpress
wordpressWordPress is een kant en klaar blog systeem dat goed ingezet kan worden als CMS voor een website. Er zijn veel templates beschikbaar van bedrijfspresentatie tot en met een uitgebreide e-commerce website. Daarnaast zijn er vele plug-ins beschikbaar waarmee ontbrekende functionaliteiten kan worden toegevoegd. Wij helpen u graag met de keuze van een WordPress template dat past bij uw wensen. Als de keuze is gemaakt kiezen we de juiste hosting en richten wij de WordPress installatie voor u in. Vervolgens heeft u een kant en klaar systeem waarmee uw website gepresenteerd kan worden.

Website ontwikkelen Westland
Onze standplaats is Honselersdijk en Naaldwijk. Wij richten ons met het ontwikkelen van websites op locatie vooral op Zuid-Holland en bij voorkeur binnen het Westland. Aangezien de meeste websites niet op locatie ontwikkeld hoeft te worden, ontwikkelen wij ook websites voor klanten die buiten het Westland gevestigd zijn. Met de Agile/ Scrum methode zijn projecten goed te begeleiden en gaan er niet veel uren verloren aan besprekingen en worden deze volledig benut voor de ontwikkeling van de website.