Umbraco ontwikkelaar

Home » Content beheer » Umbraco ontwikkelaar

Umbraco CMS: Waarom?

Wij ontwikkelen modules voor Umbraco of doen implementaties van het Umbraco CMS op maat. Bent u op zoek naar een Umbraco ontwikkelaar dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring met het ontwikkelen in .Net en wij kunnen onze klanten een optimale ondersteuning bieden in het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt.

umbraco

Belangrijkste kenmerken van Umbraco CMS
Het Umbraco CMS wordt niet voor niets het meest gebruiksvriendelijke CMS genoemd. Het CMS kan volledig op maat worden samengesteld en is bovendien ook erg zoekmachine vriendelijk. Verder is elke website qua design te implementeren met Umbraco als CMS. Met de versie 7 worden ook in het CMS de mobiele apparaten ondersteund.
Open source
Geen licentiekosten
Zeer gebruiksvriendelijk
Hosting is eenvoudig
Zoekmachine-geoptimaliseerd (SEO)
WYSIWYG editor en wijzigen ook mogelijk in Word
Scheiding van content, design en functionaliteit
Maximale flexibiliteit om naar eigen wens in te richten
Naadloze samenwerking met andere applicaties
Snel en eenvoudig uitbreidbaar
Populair
Er zijn al meer dan een kwart miljoen websites wereldwijd met Umbraco ontwikkeld. Ook voor het Umbraco CMS is er een grote open-source community dat er voor zorgt dat het CMS steeds beter wordt en dat er verschillende modules, gratis of betaald, beschikbaar komen.
Umbraco biedt een mooie basis voor elke soort website, of het nu gaat om een eigen bedrijfswebsite of een geavanceerde eCommerce website. Het Umbraco CMS is bewezen zoekmachine- en gebruiksvriendelijk.

Eenvoudig
Het CMS is zeer overzichtelijk en bevat niet allerlei knoppen op diverse plaatsen. Het mooie en unieke van het CMS is dat het opgesplitst is in een redactie, design en ontwikkelaars gedeelte. Het is binnen het CMS mogelijk om gebruikers verschillende functies uit te laten voeren. Het functionele beheer kan door een medewerker zelf worden uitgevoerd. Met het gebruikersbeheer kan een medewerker zelf gebruikers, rechten en instellingen beheren.

umbracologo

Umbraco 7

De laatste versie van Umbraco is versie 7. Versie 7 is de succesvolle opvolger van Umbraco 6. In versie 7 is de complete beheerdersinterface vernieuwd en geoptimaliseerd voor mobiele browsers. Een erg welkome toevoeging is de lijstweergave voor het weergeven van grote hoeveelheden data.
De nieuwe interface is eenvoudig en snel en het doorzoeken van data is eenvoudiger gemaakt. Het beheren van berichten is beter geworden door de lijstweergave. Ook de performance van Umbraco is erg goed. Door de ingebouwde cache is de site lekker snel.

De redacteur
Het Umbraco CMS is te gebruiken op een tablet en daarom ook geschikt voor onderweg. Gebruikers krijgen de vrijheid die ze nodig hebben, zonder dat Umbraco bepaald hoe er gewerkt moet worden. De interface kan afgestemd worden op de werkwijze van de redactie.
Teksten vanuit Microsoft Word kunnen in Umbraco worden overgenomen zonder dat er allerlei opmaak vanuit Word meekomt. De WYSIWYG editor lijkt veel op Word. Ook worden verschillende talen ondersteund, ook de interface is in meerdere talen aanwezig.

De designer
De grafisch designer is helemaal vrij om technieken te kiezen die het meest geschikt zijn. Umbraco houdt zich niet bezig met de opmaak van een pagina. Het is de designer die bepaalt welke css-klassen beschikbaar zijn in de tekst-editor en welke niet. Hierdoor hoeven redacteuren zich niet met de lay-out van de website bezig te houden. Ook zijn programma’s als Photoshop of Illustrator gewoon door de designer te gebruiken.

De ontwikkelaar
Het unieke van Umbraco is dat het gebouwd is op Microsoft .NET en dat er voor de Umbraco ontwikkelaar een grote rol is weggelegd. Door de ontwikkelaar kunnen custom controls en user controls eenvoudig beschikbaar worden gesteld aan de gebruiker. Ook uw eigen Umbraco ontwikkelaars kunnen functionaliteit toevoegen aan de website door middel van deze controls.
Met Visual Studio kan ontwikkeld worden voor Umbraco. Umbraco zelf heeft ook ondersteuning voor code highlighting en via het CMS kunnen kleinere aanpassingen gedaan worden.