App bouwer Westland

Home » Software ontwikkelen » App bouwer Westland
APP bouwer Westland
Apps laten bouwen door Westlandse IT freelancers? Wij bouwen graag uw app voor Android, IOS of Windows. Naast het bouwen van responsive websites, of het bouwen van een HTML 5 app, bouwen wij bij voorkeur nativa apps. Wij zijn graag uw Westlandse App bouwer en vertellen u graag de voor- en nadelen van het bouwen van een app.

Westlandse app bouwer
Als Westlandse app bouwer helpen wij u graag met het maken van uw mobiele app. eMarkEd is uw all round ICT partner uit het Westland. Wij geven graag advies met betrekking tot de ontwikkeling van een app. Ook doen wij het concept, design en/of de promotie van de nieuw te bouwen app.

Wij onwtikkelen met Xamarin in C#. Het grote voordeel is dat de gemeenschappelijke code maar één maal ontwikkeld hoeft te worden en dat deze code voor de app van Android, IOS en Windows herbruikt kan worden. Dit zorgt er voor dat de ontwikkelingskosten lager zijn dan het bouwen van drie afzonderlijke apps. Daarnaast rekenen wij zeer gunstige tarieven en start ons uurtarief al op €50.

Bent u op zoek naar een mobiele app bouwer uit het Westland? Neem gerust telefonisch contact op of bereik ons via de e-mail.

Xamarin-ontwikkelaar